Aflamo Cortez | Vrijstaande haard

Aflamo Hoover | Vrijstaande haard

Aflamo Vegas | Vrijstaande haard

Aflamo Dexter | Vrijstaande haard

Aflamo LOG | Vrijstaande haard

Aflamo LOG-H | Vrijstaande haard

Vrijstaande haard van Aflamo

De gezelligheid van een echt openhaard vuur, dat is wat Aflamo probeert te bereiken met de vrijstaande elektrische haarden en kachels. Dat authentieke gevoel van vroeger. Dat gevoel van koude winters en heerlijk met een kop chocolademelk bij de kachel opwarmen.

Een vrijstaande kachel is precies zoals het woord klinkt, namelijk een haard die vrij van de muur kan worden geplaatst. Zonder dat je hier een schoorsteen of afvoerkanaal voor nodig hebt of een ophangbeugel. Een vrijstaande haard is eenvoudig verplaatsbaar en hierdoor een uitstekend alternatief voor woningen die niet geschikt zijn om een haard op te hangen of waar het niet toegestaan is om de elektrische haard in de muur te monteren. Bijvoorbeeld in een kantoorpand, huur huis of appartement van de woningbouw.

Bekijk het ruime assortiment vrjistaande elektrische haarden online of kom naar onze showroom in Almere. In de showroom kunt u alle modellen in alle rust bekijken.  U bent van harte welkom.

Aflamo Haarden Showroom | Experience Center

Op zoek naar een elektrische vrijstaande haard? Die vindt u bij Aflamo.be!
Vrijstaande sfeerhaarden bekijken én goed advies helpen u daar natuurlijk bij. In ons Aflamo Experience Center in Almere staan onze adviseurs voor u klaar. Zij helpen u graag met de aanschaf van een vrijstaande elektrische haard. Bekijk onze Showroompagina of kom direct langs in onze showroom.

✅  Advies & hulp van onze adviseurs

✅  75+ haarden om te bekijken en te testen

✅  Binnen lopen zonder afspraak!

✅  Altijd de beste prijs in de showroom

 

Aflamo haarden Almere is het haardencentrum voor NederlandDuitslandEU en België.
The best modern ambiance fires and luxury flames has to offer.

TV wand met elektrische haard