Aflamo Imperial 36

Elektrische haarden zorgen voor de nodige sfeer en ouderwetse gezelligheid in uw living. Samen om de open haard, bijpraten onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Die ambiance creëert Aflamo sfeerhaarden met haar moderne afvoerloze haarden.

De Aflamo Imperial 36 is de nieuwste driezijdige wandhaard in de collectie. Deze premium elektrische haard heeft een vlammenspel die u in meerdere kleuren kunt instellen. De LED module onder de decoratie geeft nog meer kleur aan de houtset. U kunt ook witte keien op de bodem leggen, afwisselen met een andere deco is eenvoudig.    

U heeft direct voordeel van de nieuw ontwikkelde technieken in uw Aflamo Imperial 93cm haard. Zo biedt Smart Led Technology (SLT) een prachtig vuurbeeld met heldere kleuren en vlammen met een warme uitstraling. De ingebouwde verwarming zorgt voor een lekkere temperatuur in uw living. Deze kachel functie werkt onafhankelijk van de vlammen, dat betekent dat u ook van de haard kunt genieten zonder de verwarming aan te zetten.  

Aflamo Imperial 36 - 93cm

  • 3 zijdige elektrische wandhaard
  • Realistische vlammen
  • Houtstammen en keien
  • Heat option 750 en 1500 watt
  • Afmeting: 93 x 49 x 20cm (b x h x d)

sfeerhaard 3 zijdig Aflamo