Waarom een Aflamo inzethaard kopen?

Aflamo inzethaarden zijn modern vormgegeven en verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Elke elektrische inzethaard heeft zijn eigen realistische vlameffecten. Al meer dan 10 jaar ontwikkelt en produceert Aflamo elektrische haarden en schouwen. Aflamo elektrische haarden en kachels zijn hét toonaangevende merk in Duitsland, Nederland, België en Frankrijk.

Is een Aflamo inzet haard eenvoudig te installeren?

Ja, een elektrische inzethaard van Aflamo kan ingebouwd worden in een wand, tv-meubel of schoorsteenmantel. De elektrische inzetstukken zijn ontworpen voor eenvoudige inbouw en hebben geen ventilatieroosters nodig. Geniet van een levensecht vlameffect met een aanvullend snel opwarmsysteem. Gebruik voor ultieme ontspanning de afstandsbediening voor het gemak vanuit uw comfortabele stoel.

Inzethaard met kachel

De meeste Aflamo elektrische inzethaarden zijn voorzien van een heater met blower. Dit snel opwarmende verwarmingssysteem is bedoeld als bijverwarming. Meestal ligt de maximale warmteafgifte rond de 1500 watt, waarmee je bijvoorbeeld één normale slaapkamer verwarmt, niet je hele woonkamer of huis. De krachtige verwarming met instelbare digitale thermostaat en oververhittingsbeveiligingssensor maakt het veilig voor uw kinderen en huisdieren.

Aflamo haarden Almere is het haardcentrum voor Nederland, DuitslandBelgië en EU.
The best modern ambiance fires and luxury flames has to offer.