Aflamo Royal Paris 100

langste elektrische haard

Aflamo Royal Paris 100

Maatvoering Aflamo Royal 254cm

elektrische kachels in Belgie

Aflamo Royal Paris 100

Langste elektrisch openhaard vuur om in te bouwen in een wand gecombineerd met uw televisie. Maak uw eigen bioscoopzaal en plaats deze sfeerhaard, Aflamo Royal Paris 100 van 254cm,  onder uw televisie. Nu alleen bij Aflamo verkrijgbaar tegen een scherpe en laagste introductie prijs.
Aflamo sfeerhaarden en schouwen levert u elektrische haarden en schouwen direct van de fabriek zonder tussenkomst van een groothandel. Zo betaalt u altijd de laagste verkoopprijs maar heeft u wel 2 jaar garantie aan huis.

Is uw living of slaapkamer toe aan een verandering? Een haardvuur of open haard geeft u een gevoel van warmte en huiselijke gezelligheid. De Aflamo Royal 72 serie biedt u een 5-tal elektrische open haardvuren in verschillende maten met een gashaard look. Afvoerbuizen zijn niet nodig, dat maakt de installatie van een elektrische sfeerhaard zo aantrekkelijk.

bestel goedkope elektrische kachel België

Aflamo.be is hét adres voor uw elektrische openhaard en schouwen  zonder een afvoer. Bezoek ook onze showroom op een uur rijden van Antwerpen. Aflevering van uw Aflamo haard is geheel kosteloos in België en Nederland, dus geen verzendkosten.

Afmeting 182x 43cm | Meerkleurige vlammen | Houtstammen & Keien | Verwarming 1,5Kw | Afstandsbediening

Wilt een adviseur spreken van Aflamo?    Bel nu 0031-515-781069