Waarom een Aflamo schouw kopen?

Aflamo schouwen zijn er in verschillende maten, modellen en kleuren. Een Aflamo schouwmantel met elektrische haard kan een blikvanger zijn in je woonkamer of doet je denken aan die goede oude tijd. Al meer dan 10 jaar ontwikkelt en produceert Aflamo schouwen en elektrische haarden. Aflamo elektrische sfeerhaarden en mantels is hét toonaangevende merk in Duitsland, Nederland, België en Frankrijk.

Schoorsteenmantel en elektrische open haard

Een schouw ombouw is er in veel verschillende vormen, stijlen en kleuren. Nieuw in de collectie van dit jaar zijn de modernere Vienna (Wenen), Straight en Vigo Milo. Voor wie van een schouw in de stijl Rustiek, Steen of Klassiek houdt, heeft Aflamo ook een ruim aanbod aan schouwen in het stenen genre. Elke Aflamo schouw ombouw wordt geleverd met een bijpassende elektrische haarden. Geniet van een mooi en realistisch vlameffect en een aanvullend snel opwarmsysteem op elke elektrisch haardvuur. Gebruik de afstandsbediening voor ultieme ontspanning.

Mantels met elektrische verwarming

De meeste elektrische haarden van Aflamo zijn voorzien van een kachel met ventilator. Deze snelle opwarmfunctie is bedoeld als aanvullende warmte. Meestal ligt de maximale warmteafgifte rond de 1500 watt, waarmee je bijvoorbeeld één normale slaapkamer verwarmt, niet je hele woonkamer of huis. De krachtige verwarming met instelbare digitale thermostaat en oververhittingsbeveiligingssensor is veilig voor uw kinderen en huisdieren.

Aflamo haarden Almere is het haardcentrum voor Nederland, DuitslandBelgië en EU.
The best modern ambiance fires and luxury flames has to offer.