Een Aflamo wand haard kopen?

Aflamo elektrische wandhaarden zijn modern vormgegeven en verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Iedere elektrische wandhaard heeft zijn eigen realistische vlameffecten. Al meer dan 10 jaar ontwikkelt en produceert Aflamo elektrische haarden en schouwen. Aflamo electric e-Fires is het toonaangevende merk in Duitsland, Nederland, België en Frankrijk.

Volledig inbouw of wandhangend aan een ophangbeugel?

U kunt beide installatiemethoden kiezen. Een elektrische wandhaard kan volledig worden ingebouwd. Deze installatiemethode is veel toegepast bij het bouwen van een Cinewall. Een cinewall is je eigen thuisbioscoop. Je combineert een Aflamo haard onder een televisie. De tweede methode is om de haard aan de muur te hangen met behulp van de montagebeugel. Elke ‘Wall Mount’ haard wordt geleverd met deze speciale rail. Gratis. De elektrische wandhaarden zijn ontworpen voor eenvoudige inbouw en hebben geen ventilatieroosters nodig. Geniet van een realistisch vuurbeeld en een aanvullend snel opwarmsysteem. Voor ultieme ontspanning kunt u voor uw gemak de afstandsbediening gebruiken vanuit uw comfortabele stoel.

Wandmontage elektrische haard met verwarming.

De meeste elektrische haarden van Aflamo zijn voorzien van een kachel met ventilator. Deze snelle opwarmfunctie is bedoeld als aanvullende warmte. Meestal ligt de maximale warmteafgifte rond de 1500 watt, waarmee je bijvoorbeeld één normale slaapkamer verwarmt, niet je hele woonkamer of huis. De krachtverwarming met instelbare digitale thermostaat en oververhittingsbeveiligingssensor. Dat maakt het veiliger voor uw dierbaren, kinderen en huisdieren.

Aflamo haarden Almere is het haardcentrum voor Nederland, DuitslandBelgië en EU.
The best modern ambiance fires and luxury flames has to offer.